Working Spirit >
24 mei 2019

Accountmanager IT Academy

Accountmanager IT Academy

Om de groeiambitie te realiseren, zijn wij op zoek naar een Accountmanager Academy.

Working Spirit voorziet in een tijdelijke en permanente behoefte aan extra capaciteit en of kennis op het gebied van Softwareontwikkeling en IT Infrastructuur. Working Spirit vult deze behoefte in door het detacheren van eigen medewerkers en freelancers. Met onze Academy werven, selecteren en leiden we mensen op die graag in de IT willen werken.  Working Spirit is een platte en open organisatie. Dat houdt in dat de lijnen tussen het management en personeel kort zijn.

Bij Working Spirit telt iedereen mee in de organisatie en moet alles bespreekbaar zijn. De mensen van Working Spirit vinden het prettig om in een ongedwongen, informele sfeer met zowel collega’s, leveranciers als klanten om te gaan. Hierbij wordt de professionaliteit nooit uit het oog verloren. Working Spirit levert kwaliteit en blijft dat doen.
 

Tot 2014 was Working Spirit vooral actief met het detacheren van Softwareontwikkelaars met als specialisme .Net en Java. In 2014 is gestart met Working Spirit Academy, waarin schoolverlaters en werkzoekenden worden opgeleid tot ICT-professional. Eind 2015 is met succes het IT Infrastructuur domein aan de dienstverlening toegevoegd. Wat Working Spirit bijzonder maakt is het succes van de onderneming. In een markt met veel concurrentie weet Working Spirit zich, al 15 jaar, voldoende te onderscheiden met haar propositie en zeer succesvol te zijn. Niet voor niets was Working Spirit in 2017 genomineerd als ICT-detacheerder van het jaar.
 

Jouw rol binnen Working Spirit
Als Accountmanager ben je primair verantwoordelijk voor het opbouwen van een eigen netwerk aan klanten. Dit betekent dat acquisitie (new business) in eerste instantie een groot deel van je werkzaamheden zal omvatten. Oftewel, de uitdaging begint bij het openen van deuren die anderen maar moeilijk geopend krijgen. Is een deur eenmaal geopend dan weet je met een directe benadering en korte lijnen te luisteren naar je klanten die interesse hebben in onze Academy.

Je bent niet bang om in de telefoon te klimmen. Door een combinatie van kennis van klanten en kennis van trends en ontwikkelingen binnen het domein softwareontwikkeling ben je een volwaardig gesprekspartner voor operationeel, tactisch en strategisch IT-management.

Leiden jouw inspanningen tot de inzet van klas die wij kunnen gaan opleiden, dan blijf je gedurende deze inzet het commerciële aanspreekpunt voor de klant. Je bent en blijft dus van A tot Z betrokken, bereikbaar en eindverantwoordelijk voor jouw klanten. Kortom;

 • Je vertaalt behoeften van je klanten naar de Working Spirit propositie;
 • Je acquireert nieuwe klanten en beheert tevens de aan jou toegewezen bestaande klanten;
 • Je bent van A tot Z verantwoordelijk (van aanvraag tot en met overname medewerker door onze klant);
 • Je voert periodiek evaluatiegesprekken met klanten en professionals om nieuwe opportunity’s te verkrijgen en de klanttevredenheid te verhogen;
 • Je volgt ontwikkelingen, trends en concurrenten binnen het werkgebied van Working Spirit.


Wie zoeken wij 
Working Spirit is op zoek naar een teamplayer met een ondernemend karakter. Je beschikt over een resultaatgerichte instelling en een natuurlijke drive om de beste te zijn in je vakgebied. Dankzij jouw open, vriendelijke en enthousiaste houding weet jij het verschil te maken bij jouw klanten. Je hebt een eigen mening en durft deze uit te spreken, bent proactief én ambitieus! Voor het ideale profiel verwachten wij verder:
 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3-10 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie (ervaring met ICT-detachering (infra) is een sterke pré);
 • Aantoonbare ervaring en capaciteiten op het gebied van acquisitie en het opbouwen van een eigen klantenkring;
 • Ervaring met arbeidsbemiddeling is een must;
 • Ervaring met het verkopen van opleidingen is een sterke pre. 
 • Bij voorkeur woonachtig in het midden van Nederland;
 • Iemand met drive en de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen!

Werkgebied 
Working Spirit is gevestigd in Deventer en heeft een uitvalsbasis in Amsterdam. Je hoeft alleen maar op maandagochtend in Deventer te zijn voor de salesmeeting. Je werkgebied is landelijk en flexibel werken (ook vanuit huis) is goed mogelijk.

Het aanbod
Werken als Accountmanager bij Working Spirit betekent een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt veel vrijheid en ruimte voor creativiteit en ondernemerschap, binnen een gedreven team van 12 FTE op kantoor en 100 FTE inzetbare professionals bij onze klanten. Working Spirit is een organisatie met ambitie en mooie groeidoelstellingen, waar veel waarde wordt gehecht aan de medewerkers. Working Spirit biedt daarnaast o.a.:

 • Een goed basissalaris tot circa 65K;
 • Een aantrekkelijke bonusregeling, ter indicatie 20K is goed haalbaar;
 • Een auto met tankpas, laptop, en telefoon van de zaak;
 • 24 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om er twee bij te verdienen;
 • Een pensioenregeling;
 • Een persoonlijk opleidingsplan.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt Working Spirit veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Bijvoorbeeld het opzetten van een eigen business unit, of andere mogelijkheden om mee te delen in het succes van de organisatie. Ook worden er meerdere keren per jaar leuke activiteiten georganiseerd, zoals skydiven, Meetups, maar ook weekendjes weg. Impressies hiervan zijn te vinden op onze website.

Interesse/ solliciteren? 
Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV+ een gerichte motivatie, graag tegemoet.

Accountmanager IT Academy

Interne vacature