Working Spirit > Academy > Voor werkgevers

Voor Werkgevers

Bent u als werkgever en op zoek naar ICT’ers? Wij leiden ambitieuze kandidaten op tot bijvoorbeeld Java, PHP of C# programmeur, DevOps specialist of IT Infrastructuur specialist. Professionals die vaak niet of zeer lastig te vinden zijn. Onze mensen hebben levenservaring, een hoog werk- en denkniveau en een frisse blik op de wereld. Zij zijn of worden opgeleid tot vakmensen op ICT gebied, die op de hoogte zijn van de nieuwste programma’s, technieken, methoden en vaardigheden.

Het selectieproces

Nadat gezamenlijk een functieprofiel is opgesteld kunnen wij aan de slag met het werven en selecteren. Wij organiseren een kick-off voor geïnteresseerden zodat de verwachtingen helder zijn. Vervolgens doorlopen alle kandidaten een uitgebreid assessment-traject. Hierin toetsen we zowel op persoonlijkheidskenmerken als op technische aspecten. Er volgen gesprekken en een deel van de kandidaten nodigen wij uit voor de Bootcamp. Tijdens de Bootcamp behandelen wij met de kandidaten de grondbeginselen van de te volgen opleiding. Het geleerde wordt in de praktijk gebracht en gepresenteerd. Inmiddels hebben wij dan voldoende inzichten gekregen en wordt er een definitieve selectie gemaakt die we voorleggen aan de klant.

De opleiding

Na een grondig selectieproces starten we een klas met circa tien kandidaten die worden omgeschoold naar gekwalificeerde ICT-professionals. Tijdens de opleiding worden de kandidaten voorzien van vakinhoudelijke kennis. Om de kennis te toetsen wordt een opleiding doorgaans afgesloten met een erkende certificering zoals OCA of MCSD. Hiermee wordt een goede basis gelegd om met de inhoudelijke kennis aan het werk te gaan. 

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaten tijdens het opleidingstraject ondersteund worden op sociaal en emotioneel vlak en daarom worden ook op dit gebied trainingen verzorgd. Daarnaast is Working Spirit zich ervan bewust dat het personeel fysiek fit moet zijn. De kandidaten gaan minimaal twee keer in de week naar de sportschool. Fit voor de toekomst!

Detachering

Na het afronden van het opleidingsprogramma gaan de kandidaten bij de klant aan de slag. In overleg met de klant worden de kandidaten voor een nader te bepalen periode door Working Spirit gedetacheerd. Tijdens deze periode worden de kandidaten klaargestoomd als ICT’er waarbij ze onder continue begeleiding en coaching staan van Working Spirit.

De voordelen: 

 

  • U krijgt de mensen die u tot nu toe niet kon vinden.
  • Onze mensen zijn fit en opgeleid volgens de laatste standaarden en op basis van uw behoeften. Zij zijn daardoor direct inzetbaar.
  • De kandidaten verblijven een jaar lang in uw flexibele schil, daarna kunt u hen in dienst nemen, of in de flexibele schil behouden. Daarmee staan zij gedurende het eerste jaar niet op uw payroll, maar op die van ons.
  • Wij maken slim gebruik van de mogelijkheden om mensen terug te brengen naar de arbeidsmarkt, waardoor de kosten voor u vaak zelfs lager zijn dan als u hen zelf werft, opleidt en in dienst neemt.
  • Wij helpen u om onderscheidend te zijn door mensen een nieuwe kans te geven op arbeidsmarkt waarmee u een uitstekende invulling geeft aan uw sociale profiel (MVO)
  • Onze mensen zijn gedreven en beschikken over doorzettingsvermogen. Zonder deze eigenschappen zouden zij het intensieve opleidingstraject namelijk niet hebben gehaald. 

 

Op zoek naar nieuw talent?

Bent u op zoek naar versterking voor uw ICT-team dan is een opleidingstraject wellicht een goede optie. Gezamenlijk zorgen we voor een goed profiel en een passend opleidingsprogramma. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak. We kunnen u dan uitgebreid informeren over het programma en onze werkwijze.

Contact opnemen
Richard Oosterhuis


r.oosterhuis@workingspirit.nl
+31 (0)6 51475772