Wij detacheren ICT-professionals die een organisatie tijdelijk kunnen ondersteunen. Ons groeiende team met professionals kan behulpzaam zijn op het gebied van Softwareontwikkeling en IT Infrastructuur.

SOFTWAREONTWIKKELING

Working Spirit beschikt over een team met ervaren en gemotiveerde ontwikkelaars. Wij zijn gespecialiseerd in .Net en Java-ontwikkelaars van junior, medior en senior niveau.

LEES MEER

IT INFRASTRUCTUUR

Onze specialisten hebben ervaring met verschillende technieken. Door de jarenlange ervaring van ons team op het gebied van IT Infrastructuur worden wij ingezet bij de top van het bedrijfsleven.

LEES MEER

een persoonlijk profiel

Van iedere professional hebben wij een persoonlijk profiel. Naast een aantal persoonlijke gegevens biedt het profiel een compleet en gestructureerd overzicht van de kennis en ervaring van onze professionals. Is een klant op zoek naar versterking dan matchen wij de wensen met de profielen van onze medewerkers. De profielen van de geschikte kandidaten nemen wij samen met de klant door. 

Contact
Richard Oosterhuis


r.oosterhuis@workingspirit.nl
+31 (0)6 51475772

onze klanten

Working Spirit heeft een grote diversiteit aan klanten van relatief kleine softwarehuizen tot grote corporates. Meer over Working Spirit