Working Spirit > Detachering > IT Infrastructuur

IT Infrastructuur

Door de jarenlange ervaring van ons team op het gebied van IT Infrastructuur werken onze specialisten bij de top van het bedrijfsleven.

aanvragen

Wij zijn actief in het hele land waarbij wij ernaar streven een professional te zoeken met een maximale enkele reistijd van 1 uur. Zo zorgen wij voor een uitgeruste en gemotiveerde medewerker. Wij werken zowel met eigen medewerkers als met freelancers. Stuk voor stuk doorgewinterde ICT-professionals met ervaring en passie voor hun werk.

innovatieve en stabiele oplossingen

Door de jarenlange ervaring van ons team op het gebied van IT Infrastructuur werken onze specialisten bij de top van het bedrijfsleven. Voor onze klanten die gebruik maken van onze diensten willen wij een partner zijn die innovatieve en stabiele oplossingen implementeert in een omgeving die wel flexibel blijft voor veranderingen in de toekomst. 

Contact


onze specialisten

Onze infrastructuur specialisten zijn in het bezit van certificeringen en hebben ervaring met verschillende technieken, tools en toepassingen.

Van iedere professional hebben wij een persoonlijk profiel. Naast de technische kennis en ervaring die in het profiel beschreven staan hechten wij veel waarde aan een open en persoonlijke aanpak. Hierdoor kijken wij niet alleen naar de match op technisch vlak, maar juist ook naar de persoon achter het cv. Wij weten wat de specialist belangrijk vindt in een opdracht en op deze manier weten wij of iemand past bij de klant en in het team waarin hij of zij komt te werken.

LEES MEER

Daniël

Detachering/IT Infrastructuur

Ik ben Daniël en ik ben in januari 2017 gestart bij Working Spirit als IT Infrastructuur Specialist. Ik kon meteen aan de slag bij Uniface in Amsterdam, een softwareontwikkelaar van een applicatie ontwikkel- en deploymentomgeving. De software draait onder Windows, Unix, Linux, AS400, Solaris, VMS en verschillende mobiele platformen. Ik werk mee aan een cloud project wat in december 2016 is opgestart met als doel een test framework te bouwen die de dagelijkse build automatisch uitrolt, test en daarna de omgeving weer opruimt. Een zeer uitdagende opdracht met veel interessante en relevante technologieën.