Working Spirit > Detachering > Softwareontwikkelaars

Softwareontwikkelaars

Working Spirit beschikt over een ervaren team met gemotiveerde softwareontwikkelaars die zijn gespecialiseerd in .Net en Java.

aanvragen

Wij zijn actief in het hele land waarbij wij ernaar streven een professional te zoeken met een maximale enkele reistijd van 1 uur. Zo zorgen wij voor een uitgeruste en gemotiveerde medewerker. Wij werken zowel met eigen medewerkers als met freelancers. Stuk voor stuk doorgewinterde ICT-professionals met ervaring en passie voor hun werk

de juiste match

Naast de technische kennis en ervaring die in het profiel beschreven staan hechten wij veel waarde aan een open en persoonlijke aanpak. Hierdoor kijken wij niet alleen naar de match op technisch vlak, maar juist ook naar de persoon achter het cv. Wij weten wat de specialist belangrijk vindt in een opdracht en op deze manier weten wij of iemand past bij de klant en in het team waarin hij of zij komt te werken.

Contact
Richard Oosterhuis


r.oosterhuis@workingspirit.nl
+31 (0)6 51475772

onze professionals

Onze professionals verschillen in niveau en ervaring. We onderscheiden junior, medior en senior ontwikkelaars, bij ieder niveau horen bepaalde vaardigheden.

Onze junioren kunnen werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding. De medior-ontwikkelaars zijn in staat zelfstandig te werken op basis van een instructie en een senior is in staat om deze instructie te schrijven. Working Spirit beschikt over .Net -en Java-ontwikkelaars. Een gemeenschappelijke factor voor alle professionals is dat ze nooit stil staan in hun ontwikkeling. Wij verwachten van onze ontwikkelaars dat ze ervoor zorgen dat hun kennis up-to-date is en blijft. Working Spirit helpt hier een handje door gezamenlijk een persoonlijk opleidingsplan op te stellen. Bovendien organiseren wij regelmatig sessies waarin kennis wordt bijgespijkerd.

NAAR ONS SPECIALISME

Niels

Detachering/Softwareontwikkelaar

Mijn naam is Niels en ik ben nu bijna 2 jaar in dienst bij Working Spirit als .Net ontwikkelaar. Ik ben ingezet bij een klant in Ter Borg en werk daar met veel plezier. Ik ben begonnen in de rol van Requirements Analyst, hierbij zat ik in het migratie team. Na ongeveer een half jaar kreeg ik de de kans om als programmeur verder te gaan. Iedere week leer ik nog steeds nieuwe manieren om op een correcte manier code te schrijven. Sinds kort ben ik actief in een nieuw team voor de US klanten, dit geeft mij een mooie kans om aan mijn Amerikaanse accent te werken!