Working Spirit > Detachering > Softwareontwikkelaars

Softwareontwikkelaars

Working Spirit beschikt over een ervaren team met gemotiveerde softwareontwikkelaars die zijn gespecialiseerd in .Net en Java. Daarnaast bieden wij starters graag een kans in detachering door ze eigen huis op te leiden tot junior Java- of .Net-ontwikkelaar.

de juiste match

Naast de technische kennis en ervaring die in het profiel beschreven staan hechten wij veel waarde aan een open en persoonlijke aanpak. Hierdoor kijken wij niet alleen naar de match op technisch vlak, maar juist ook naar de persoon achter het cv. Wij weten wat de specialist belangrijk vindt in een opdracht en op deze manier weten wij of iemand past bij de klant en in het team waarin hij of zij komt te werken.

Contact
Richard Oosterhuis


r.oosterhuis@workingspirit.nl
+31 (0)6 51475772

onze professionals

Onze professionals verschillen in niveau en ervaring. We onderscheiden junior, medior en senior ontwikkelaars, bij ieder niveau horen bepaalde vaardigheden.

Onze junioren kunnen werkzaamheden uitvoeren onder begeleiding. De medior-ontwikkelaars zijn in staat zelfstandig te werken op basis van een instructie en een senior is in staat om deze instructie te schrijven. Working Spirit beschikt over .Net -en Java-ontwikkelaars. Een gemeenschappelijke factor voor alle professionals is dat ze nooit stil staan in hun ontwikkeling. Wij verwachten van onze ontwikkelaars dat ze ervoor zorgen dat hun kennis up-to-date is en blijft. Working Spirit helpt hier een handje door gezamenlijk een persoonlijk opleidingsplan op te stellen. Bovendien organiseren wij regelmatig sessies waarin kennis wordt bijgespijkerd.

NAAR ONS SPECIALISME

Academy student

Detachering/Softwareontwikkelaar

De vraag naar ICT-ers neemt ieder jaar toe. Dit in tegenstelling tot het aanbod. Met onze Academy leveren wij een bijdrage aan het oplossen van dit schaarste probleem. Wij verschuiven geen problemen maar lossen deze op door nieuwe ICT-ers toe te voegen aan de arbeidsmarkt. Wij hebben regelmatig door ons zelf opgeleide junioren beschikbaar voor detachering. Stuk voor stuk getalenteerde ontwikkelaars met de juiste instelling en certificering.