Working Spirit > Nieuws > Wij gaan Milan blij maken
15 mei 2018

Wij gaan Milan blij maken

Met 35% van de stemmen heeft Milan gewonnen

Aan alle aan Working Spirit verbonden medewerkers en freelancers is gevraagd om een goede bestemming te vinden voor €1.500,-. Een bedrag dat wij, in het kader van ons 15-jarig bestaan, graag cadeau willen doen. Dit resulteerde in 8 mooie doelen waarop gestemd kon worden. Er is veel gestemd waarbij het doel "Laten wij Milan blij maken" uiteindelijk de meeste stemmen heeft gekregen.

Working Spirit neemt contact op met de winnaars. Onze collega Cynthia zal binnenkort de cheque van €1.500,- overhandigen en Milan en zijn ouders blij maken met dit mooie bedrag.

Waar gaat het geld naar toe?

Milan is een vrolijk ventje van 2,5 jaar oud. Hij is de zoon van mijn (Cynthia) beste vriendin Felasja en haar man Rick. Milan is in oktober 2015 na een zeer zware en gecompliceerde bevalling ter wereld gekomen… met een dwarslaesie. Het ruggenmerg bovenin Milans’ nek is beschadigd en dit zorgt voor verlamming van spieren, verlies van spiermassa, spasticiteit en gevoelloosheid in sommige ledenmaten. Hierdoor kan Milan niet zelfstandig omrollen, kruipen, zitten, lopen, drinken of alleen spelen. Je begrijpt, dit vergt continue zorg van zijn ouders.

Helaas heeft het na de bevalling lang geduurd voordat de medici eruit waren wat er nu precies met Milan aan de hand was. Dit heeft 2 jaar voor onzekerheid, vragen, wanhoop en zorgen bij mijn vriendin en haar man gezorgd. Gelukkig weten ze nu welke gerichte zorg hij nodig heeft en kunnen er plannen gemaakt worden! Eén van die plannen is de aanschaf van een aangepaste bus, waar Milans’ speciale rolstoel in kan. Omdat zijn rolstoel nogal fors van formaat is kan Milan helaas thuis nog geen gebruik maken van zijn rolstoel, maar ook hier wordt aan gewerkt middels crowed funding, zodat een gepaste verbouwing van de woning gerealiseerd kan gaan worden. Milan kan dus nu alleen nog tijdens zijn therapie buiten de deur, genieten van de vrijheid die deze toffe elektrische rolstoel hem biedt.

Met deze mooie sponsoractie komt de aanschaf van een aangepaste bus, wéér een stapje dichterbij voor het gezin! Zodat zij er op uit kunnen met z’n drietjes en Milan langzaam kan gaan ontdekken wat andere kinderen van zijn leeftijd wellicht al hebben mogen ontdekken! 

 

milandubbel