Om ons groeiende aantal opdrachtgevers te ondersteunen zijn wij op zoek naar nieuw IT-talent. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste Softwareontwikkelaars en IT Infrastructuur Specialisten om ons detacheringsteam mee te versterken.

Waarom detachering?

De IT-branche is dynamisch en ontwikkelt zich snel. Detachering biedt jou de kans om met regelmaat in verschillende 'keukens' te kijken. Working Spirit heeft een divers aanbod aan uitdagende opdrachten. Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers. Van gerenommeerde organisaties tot kleine softwarehuizen. Wij vinden daarom altijd een opdracht die bij jou past. Dit gaat uiteraard altijd in goed overleg met jou. De duur van een opdracht kan variëren van drie maanden tot zes maanden of langer.

Wat bieden wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij die leuke en uitdagende opdrachten kunnen bieden waar jij naar op zoek bent. Klik op Persoonlijke Ontwikkeling en Arbeidsvoorwaarden om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de persoonlijke ervaringen van je toekomstige collega's? Klik dan op onze professionals aan het woord om hier meer over te lezen. Wij zijn benieuwd naar jouw Working Spirit en gaan graag een kennismakingsgesprek met jou aan onder het genot van een kop koffie.