Working Spirit > Werken bij > Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Waardering is belangrijk bij Working Spirit. Wie bij ons werkt zal merken dat wij die waardering zowel uitdrukken in persoonlijke aandacht als via het pakket aan arbeidsvoorwaarden. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op IT-professionals. Voor staffuncties kunnen de voorwaarden afwijken.

Een vast contract
Wij bieden ervaren Software Ontwikkelaars en Infrastructuur Specialisten een vast contract. Junioren komen in aanmerking voor een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract. 

Een goed salaris
Bij een goede prestatie hoort natuurlijk ook een goede beloning. Working Spirit biedt jou afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring een salaris waar jij zeker tevreden mee zult zijn. Groei jij als medewerker, dan groeit jouw salaris met jou mee.

Een leaseauto
Het leuke van detachering is natuurlijk dat je aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers. Voorwaarde is dan natuurlijk dat je mobiel bent. Bij ons krijg jij een representatieve auto die je bovendien ook privé́ mag gebruiken.

Vakantie
Bij een 40-urige werkweek krijg je bij Working Spirit 24 vrije dagen per jaar. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om er per jaar twee bij te verdienen. Wil je liever een contract voor 36 of 38 uur per week? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

Reistijd
Wij hanteren standaard een uur (enkele reis) reistijd naar de opdrachtgever.  

Een laptop
Uiteraard bieden wij jou de middelen om jouw werk goed te kunnen doen. Een goede laptop is jouw 'eerste levensbehoefte' en mag natuurlijk niet ontbreken. Zodra je start krijg je van ons een laptop. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de laptop aan alle eisen voldoet.

Pensioen
Working Spirit is aangesloten bij het StiPP pensioenfonds en daarmee is ook jouw pensioen goed geregeld. 

Tot slot en eigenlijk het belangrijkste...
Wij zorgen ervoor dat je het contact met de onderneming en collega’s niet verliest ondanks dat je gedetacheerd bent. Je krijgt regelmatig bezoek van onze Fieldmanager en wij organiseren naast nuttige sessies ook leuke events waarbij je even gezellig kunt bijpraten met jouw collega’s. Werk moet immers wel leuk zijn en blijven!