Working Spirit > Werken bij > Onze medewerkers > Arthur - Java developer
13 september 2018

Arthur - Java developer

Mijn naam is Arthur en ik ben Java developer.
Ik ben nu een paar maanden in dienst en ben met mijn tweede opdracht bezig, bij Topicus Zorg in Deventer. Daar ben ik bezig met het doen van de laatste bugfixes en implementeren van nieuwe functionaliteit in een zelfhulp-applicatie voor kankerpatienten en hun mantelzorgers. Omdat de applicatie 2 jaar geleden ontwikkeld is, en de originele developers niet meer bij Topicus werken, was het best een uitdaging.

Mijn eerste opdracht was bij Trimm in Enschede, waar ik het team bij stond met het verwerken van bugfixes in een Magnolia applicatie ten behoeve van aanmeldingen van studenten voor een aantal ROC’s.

Het mooie aan detachering vind ik het afwisselende karakter van het werk. Niet alleen waar het projecten betreft maar ook de verschillende bedrijfstakken waar je terecht komt maakt dat het steeds interessant blijjft.

Naast werken heb ik een aantal creatieve hobbies. Ik teken, schilder en maak linoleumsnedes, en ik heb een aantal gitaren en basgitaren gebouwd. Ik schrijf liedjes en speel bas, drums en gitaar. Ook lees ik graag. Daarnaast heb ik besloten om te gaan sporten om mijn conditie op niveau te brengen.
Arthur