Working Spirit > Werken bij > Onze medewerkers > Rudy - .NET Ontwikkelaar
13 september 2018

Rudy - .NET Ontwikkelaar

Mijn naam is Rudy, inmiddels ruim 5 jaar in dienst bij Working Spirit als .NET Ontwikkelaar. De afgelopen jaren heb ik verschillende leuke projecten mogen doen voor klanten als Reed Business Information, Gemeente Deventer, Wagenplan en Springer Media. Dit vind ik het grote voordeel van detachering, werkzaam zijn bij een vaste werkgever en ondertussen bij andere bedrijven in ‘de keuken’ kunnen kijken. Het is ontzettend leerzaam om te ervaren hoe organisaties technische vraagstukken oplossen en kennis te maken met verschillende technieken en platformen. Daarnaast is het ontzettend leuk om zo’n organisatie te kunnen helpen en adviseren met kennis die je elders hebt opgedaan.

 

Momenteel ben ik ingezet als senior .NET ontwikkelaar bij Checkpoint Apparel Labeling Solutions in Terborg. Dit bedrijf maakt voornamelijk prijs- en beveiligingslabels voor de kledingindustrie. Wereldwijd zijn er maar een handje vol bedrijven die dit op grote schaal doen. Mijn taak is het automatiseren van het ordersysteem, van het inlezen van orderbestanden van de (eind)klant tot het aanmaken van het (print)bestand wat naar de productielocaties gaat. Het leuke aan deze opdracht is dat je bezig bent om een tastbaar eindproduct, de labels, te maken. Weer eens iets anders als een mobiele app of administratieve (web)applicatie.

 

Naast mijn werk ben ik actief binnen de scouting, voornamelijk met onderhoud van onze blokhut en wachtschip, een oud binnenvaartschip van 37 meter. Regelmatig gaat dit schip mee op kamp en dan mag ik dit schip varen. Naast scouting ben ik actief als vrijwilliger bij Stichting Zevenheuvelenloop. Hier ben ik verantwoordelijk voor de stroomvoorziening tijdens drie hardloopevenementen per jaar (Stevensloop, Marikenloop en Zevenheuvelenloop). In de uurtjes die ik dan nog overhou sla ik graag een balletje op de tennisbaan of spring ik op de motor voor een mooi ritje.
rudy