Working Spirit > Werken bij > Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

De IT-ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Bij Working Spirit vinden wij het belangrijk dat onze professionals op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Als professional zorg je er natuurlijk zelf voor dat je op de hoogte blijft. Je staat er echter niet alleen voor en wij helpen je graag een handje door het organiseren van sessies en het maken van een persoonlijk opleidingsplan.

Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan
Zodra je start bij Working Spirit maken wij samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), waar vooraf een budget voor is vastgesteld. Wij kijken samen naar een ontwikkeltraject dat aansluit bij jouw ambities, ervaring en persoonlijkheid. Er zijn naast uitdagende opdrachten verschillende mogelijkheden om jouw ontwikkeling aandacht te geven, zoals zelfstudie, trainingen, hbo-opleidingen, en deelname aan beurzen of congressen.

Zelfstudie
Een belangrijk onderdeel van je ontwikkeling is zelfstudie. Samen stippelen we een route uit die het beste bij jou, je ambitie en je functie past. Een goed voorbeeld van zelfstudie zijn de MCSA & MCSD-certificeringen van Microsoft voor softwareontwikkelaars. Dit soort certificeringen zijn essentieel voor de verbreding van je kennis en worden bovendien veelgevraagd door opdrachtgevers en zijn daarmee een goede investering in je toekomst.

Trainingen & Tech Sessie
Om je kennis verder uit te breiden of ter ondersteuning van zelfstudie bieden wij je de mogelijkheid om aan trainingen of cursussen deel te nemen. Ook organiseren wij regelmatig zelf een interne training. Behalve dat je kennis wordt bijgespijkerd is zo’n interne training ook altijd een mooie gelegenheid om even bij te praten met je collega’s. Iets wat zeker ook geldt voor onze Tech Sessie. Deze organiseren wij meerdere keren per jaar. Een sessie gaat over actuele onderwerpen waar wij interessante gastsprekers voor uitnodigen. Zo blijf jij up-to-date en hebben wij een competitieve professional.

Een voorbeeld van een sessie over ASP.NET Core:

 

HBO-opleidingen
De opleidingseisen die worden gesteld aan ICT’ers worden steeds hoger. Een HBO-diploma is steeds vaker een minimum vereiste. Heb jij nog geen HBO-diploma dan zal Working Spirit je zeker steunen in je ambitie om deze alsnog te gaan te halen. We bespreken samen de mogelijkheden en welke impact een dergelijke studie heeft op je thuis- en werksituatie en hoe we dit in kunnen passen. Middels een studieovereenkomst leggen we onder andere financiële afspraken vast en kun je aan de slag

Beurzen & Events
Regelmatig worden er beurzen en evenementen georganiseerd die voor jou als professional interessant kunnen zijn. Op een zo’n event wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe trends en ontwikkelingen en kun je lezingen bijwonen van interessante gastprekers. Wij bieden je graag de mogelijkheid om dit soort events te bezoeken. Samen met je fieldmanager kun je kijken welke events interessant zijn en waar je het meeste uit kunt halen.

Fieldmanager 
Onze fieldmanager is er voor jou. Regelmatig heb je een gesprek met de fieldmanager die meestal even een kop koffie bij je komt drinken of je op een lunch trakteert. De fieldmanager luistert en vertaalt jou wensen naar concrete plannen.